project management

PROJEKT MENEDZSMENT

“A projektmenedzsment a projekt valamennyi szempont szerinti megtervezése, követése és ellenőrzése, és mindazok motiválása, akik részt vesznek a projekt céljainak az előre meghatározott időben, költségkereteken belül és megfelelő minőségben történő megvalósításában.” (PRINCE2)

Napjaink vállalkozásai és azok vezetői számára a napi működés mellett talán a legnagyobb kihívás az új projektek megfelelő előkészítése és lebonyolítása. Míg a normál üzleti folyamatok kézben tartását és végrehajtását hosszas gyakorlat során tökéletesítették, addig a projektek mindig egyediek, más és más célokkal, problémákkal és résztvevőkkel.

A fentiek alapján a projektek hatékony és sikeres lebonyolításához biztos alapokon nyugvó és kipróbált módszertanra, valamint annak alkalmazásában jártas szakemberekre (projektvezetőkre) van szükség.

Több éves tapasztalatunkkal és a fent említett módszertanok átfogó ismeretével segítségedre lehetünk bármilyen tematikájú projekt lebonyolításában és úgy irányíthatod ezen projektek lefolyását, hogy nem emésztik fel minden idődet. Személyes konzultációnkért lépj velünk kapcsolatba még ma!

 

Üzenj most