social media management

SOCIAL MEDIA MENEDZSMENT

Segítségünkkel szárnyakat adhatsz céged közösségi média jelenlétének, megítélésének és könnyebben kiigazodhatsz ebben a komplex rendszerben.

A közösségi médiában való jelenlét fontossága fokozatosan egyre nyilvánvalóbbá válik a vállalatok számára.

A social media jelenlét egy valós párbeszédet jelent a célközönséggel. A tömegmédiával ellentéteben nem elég csak a megvásárolt felületen megjeleníteni valamit, a megjelenés után is foglalkozni kell vele, mélységeiben ismerni a felület sajátosságait, kiaknázni a célzott közönségről szerzett adatokat. A Social Media Management-nek szorosan kapcsolódnia kell a vállalat többi osztályához (Sales, Marketing, PR), a social media stratégiát valamint taktikát összehangoltan kell megalkotniuk és működtetniük.

A közösségi média tartalmakat menedzselni kell, ez egy erőforrásigényes dolog, ebben kívánunk segítségedre lenni akár a napi feladatok ellátásával, akár egy potens csapat összeállításával, hogy neked a lehető legkevesebbet kelljen ezzel foglalkozni, ugyanakkor biztos lehess abban, hogy a közösségi média jelenléted a legjobb kezekben van egy ellenőrizhető és szervezett rendszerben. Személyes konzultációnkért lépj velünk kapcsolatba még ma.

 

Üzenj most